VACATURE PROJECTLEIDER

Wij zijn stichting IJssellandschap. Wij beheren 4400 ha landgoederen, bossen, hoeves, landerijen en natuur in een wijde kring rondom Deventer. Dat doen we met als motto “Toegewijd en Toekomstgericht”. We zijn toegewijd aan het beheer van de schat uit het verleden èn toekomstgericht doordat we naast een degelijk lange termijn beheer ook ruimte creëren voor innovatie gericht op natuur, duurzame landbouw en ondernemerschap. We ontwikkelen hiervoor zelf ook concepten en projecten. Voor ons team vragen we een projectleider.

Jij trekt en realiseert (complexe) projecten bij IJssellandschap, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van een divers en aantrekkelijk stads-landbouw gebied, de transitie van een oud boerenerf tot een erf met nieuwe bestemming en de realisatie van een programma voor klimaatadaptatie. Daarnaast initieer je andere projecten en deel je in projecten in samenspel met partners. Je bent uitstekend op de hoogte van het beleid van relevante overheden en overige instanties en je zet mogelijkheden in ruimte of geld (subsidies) om in tastbaar resultaat. Je bent een inspirerend en deskundig lid van het team van IJssellandschap en je denkt mee in beleidszaken bij IJssellandschap.

Je zet je graag in voor het beheer en de ontwikkeling van het landelijk gebied en je verbindt je aan de doelen van IJssellandschap. Je bent een volhouder en ziet alternatieve mogelijkheden. Je bent stressbestendig, goed gestructureerd en georganiseerd en je kan leiding geven. De functie van projectleider is een eenmansfunctie bij IJssellandschap. Dit betekent dat je veel zaken zelf regelt. Je hebt een groot gevoel voor strategie en communicatie en je werkt goed en constructief samen met partners en overheden. Het verkrijgen van (externe) projectfinanciering gaat je goed af. Je hebt een creatieve en ondernemende geest en je bent innovatief. Je communiceert doeltreffend en gemakkelijk en je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden.

Jij hebt minimaal een relevante HBO studie succesvol gevolgd of aantoonbare werkervaring op dat niveau. Je hebt ervaring in het begeleiden van complexere projecten in het landelijk gebied en je toont aan dat je zeer gemotiveerd bent voor deze baan.

Wij bieden 751 jaar historie, een prachtig landschap, een fijne werkplek en een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Jouw projecten komen tot wasdom en worden onderdeel van “toegewijd en toekomstgericht” IJssellandschap! Jouw baan (0.6 – 0.8 fte) is ingeschaald volgens arbeidsvoorwaarden van de cao bosbouw, onderdeel landschap. Het salaris en eventuele overige arbeidsvoorwaarden komen we nader overeen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv vóór 2 februari naar algemeen directeur dhr. J.T. Starkenburg, Haereweg 4, 8121 PJ Olst, emailadres: a.vandieen@ijssellandschap.nl . Voor informatie bel 0570 – 635955 of 06-22800253.