TERMIJN VERSTREKEN Vacature Hovenier / Medewerker terreinbeheer (m/v)

Wie zijn wij?
IJssellandschap beheert, ontwikkelt en beschermt 4000 hectare natuur- en cultuurgrond rond Deventer. Dit doen wij met hart voor het verleden, oor voor het heden en oog op de toekomst, zodat inwoners van stad en land er heerlijk kunnen blijven wonen, werken en recreëren. De organisatie bestaat uit 18 medewerkers en een groot aantal vrijwilligers die zich met enthousiasme inzetten voor ons landschap.

Voor de groenploeg van IJssellandschap zijn wij op zoek naar een
HOVENIER / MEDEWERKER TERREINBEHEER.
-standplaats: Schalkhaar / Olst.

Wat ga je doen?
je verzorgt het onderhoud van de parkgedeeltes van de landgoederen De Haere, Nieuw Rande, De Kranenkamp en ’t Schol; – je voert de werkzaamheden deels zelf uit, deels samen met vrijwilligers, stagiaires en aannemers; – je denkt en werkt actief mee aan het verbeteren van de kwaliteit van onze parken en tuinen; – je denkt en werkt actief mee aan een slimme en efficiënte manier van organiseren van het parkonderhoud;

Het betreft een uitvoerende all-round functie als terreinmedewerker in het groen, met nadruk op parkonderhoud (gazononderhoud, verzorging rozenperken en struwelen (rododendrons), onderhoud hoog niveau wandelpaden, diverse objecten en recreatieve voorzieningen, evenementenbegeleiding). Tot de functie behoren ook alle andere voorkomende uitvoerende werkzaamheden in het landschapsbeheer, zoals blessen, maaien, zagen, planten en onderhoud machines en materieel.

Wat vragen we van je? –
een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) in de richting Hovenier & Groenvoorziening of vergelijkbaar; – praktische kennis en ervaring met hovenierswerkzaamheden; – oog voor kwaliteit, je zorgt dat de parken er goed verzorgd bij liggen; – het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband werken; – goede communicatieve vaardigheden; – bereidheid om bij evenementen- of vrijwilligersbegeleiding op onregelmatige tijden (buiten kantooruren, in weekenden) te werken; – rijbewijs BE; – bij voorkeur woonachtig in (omgeving) Salland of de bereidheid je daar te vestigen.

Wat bieden wij? 
een unieke werkomgeving, een divers takenpakket met een redelijke mate van zelfstandigheid; – een baan voor 40 uur per week (jaarcontract, met mogelijkheid op een dienstverband voor onbepaalde tijd); – een salaris tussen €2.185,76 en €2.435,48 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek); – primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Raam-cao Bos en natuur, Ondernemingsdeel Bosbouw, functiegroep III;

Heb je vragen of wil je solliciteren?
Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Gerben Visser, landschapsbeheerder bij IJssellandschap (g.visser@ijssellandschap.nl / 06-22800250).

Wil je solliciteren?
Dat kan ! Stuur dan uiterlijk 24 februari een motivatie en een CV naar info@ijssellandschap.nl, ter attentie van Gerben Visser. De eerste gespreksronde vindt plaats op 3 maart, de tweede gespreksronde op 10 maart.