Stadsnatuur in de schijnwerpers (18 – 30 jaar)

Ontdek de stadsnatuur door je smartphonelens
Wat deel jij meestal op je socials? Hoe kijk jij naar je omgeving en waar let je op als je foto’s maakt? Zie je dan ook de natuur in de stad? Als je graag meer wil leren over fotograferen met je smartphone, een verhaal wil vertellen in beeld, blij wordt van natuur en groen en tussen de 18 en 25 jaar bent, dan ben je bij de Nature Bit “Stadsnatuur in de Schijnwerpers” aan het goede adres. Door te oefenen en te leren van ervaringsdeskundigen, ga jij jouw fotografieskills naar een nieuw level tillen!

Twee dagen op pad
De Nature Bit bestaat uit een tweedaags programma in Zwolle met verschillende workshops. Op zondag 12 september ga je op pad met Agnes van het instagramaccount @poppetjeonthemove om de ins en outs te leren van smartphone-fotografie en storytelling. Agnes gaat graag de natuur in en deelt op haar insta de woelige avonturen van haar houten dummy-poppetje die ook het IJssellandschap met enige regelmaat bezoekt. Na deze workshop maken jullie met Bernadet van ErUit een wandeling door Zwolle om eens met andere ogen te kijken naar de natuur in de stad.

Op zondag 26 september is de tweede dag van deze Nature Bit. Nadat jullie je foto’s en ervaringen hebben gedeeld ga je je handen uit de mouwen steken voor de stadsnatuur! Snoeien, wieden, maaien: lekker met je handen bezig in de natuur. Jullie sluiten deze Nature Bit af met een gezamenlijke zelfgemaakte avondmaaltijd.

AANMELDEN?

Deze NatureBit wordt mogelijk gemaakt door Natuur voor Elkaar: Natuur en Milieu Overijssel, IJssellandschap, IVN Overijssel en Landschap Overijssel.
Foto @poppetjeonthemove