Wandelen

Op een 6-tal van onze landgoederen  hebben we prachtige Hazepadroutes aangelegd. De landgoederen waar je deze kunt vinden zijn:

De Haere     Haere Hazepadwandelingen TESTVERSIE

t Schol

Keizersrande

Oostermaet

Ossenwaard

Kranenkamp-Veldhuizen

De routes zijn analoog te koop bij o.a. de VVV Deventer en bij ons te bestellen. Binnenkort zijn ook de digitale versies te downloaden en eventueel te printen. Hierbij alvast een testversie van de digitale versie van de Hazepadroutes De Haere . Let op: deze versie is nu al te downloaden maar wordt dus nog verbeterd! Indien je de routes wilt printen, zorg dan dat je 4 pagina’s per pagina afdrukt. Anders worden het wel erg veel printjes. Downloaden kan ook op je mobiel. Dan is het handig om wel acrobatereader  of Ibooks (Apple) te hebben geïnstalleerd zodat alle verwijzingen in de tekst ook functioneren.

Aangezien o.a. de Ossenwaard en de uiterwaarden van Keizersrande in het kader van Ruimte voor de Rivier volledig op de schop zijn gegaan is het noodzakelijk dat vooral daar de routes worden aangepast en er nieuw kaartmateriaal wordt gemaakt. Ook is een deel van onze eigen routes overgegaan op het landelijke wandelnetwerk.  Kortom, werk aan de winkel voor ons! Onderstaand vindt u in ieder geval al wel de recreatiekaart van het uiterwaardengebied rondom Deventer met daarop de toegankelijke gebieden en de afsluitingen ivm het broedseizoen.

Download hier de recreatiekaart IJsseloevers Deventer

Download hier de recreatiekaart 2019 Natuurpark IJsseloevers (”stadsgebied tussen de twee bruggen”)