Natuurkampeerterreinen

IVM met de maatregelen rondom het Coronavirus zal Landgoed Boxbergen-Lankhorst dit jaar GESLOTEN blijven. Met de huidige (sanitaire)faciliteiten en het beheer kunnen we de maatregelen niet borgen. Natuurkampeerterrein Oostermaet is tot nader order gesloten. Zodra hier meer bekend over is wordt het gepubliceerd op onze website en bij Natuurkampeerorganisatie De Groene Koepel. 

IJssellandschap beheert twee natuurkampeerterreinen te weten:

(geheel 2020 gesloten!) Natuurkampeerterrein Boxbergen (eigendom van Burgerweeshuis en Kinderhuis) op landgoed Boxbergen-Lankhorst is een klein, maar bijzonder en uniek terreintje met een hoge waardering door bezoekers. Het terrein is gelegen aan de Wildbaan te Wesepe, dichtbij de boerderij van familie Kerkmeijer. De familie Kerkmeijer is ook het aanspreekpunt voor de camping (tel: 06-30427078). De ligging in het bos onder hoge, oude beuken, de vrijheid (geen vaste plaatsen) en de mogelijkheid om kleine kampvuurtjes te stoken, maken het een gewaardeerd terrein voor een specifieke doelgroep. Dit alles ondanks de beperkte voorzieningen: enkel een toiletgebouw met stromend (koud) water. Op het terrein is geen elektra of verlichting. Bezoekers genieten van de ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in een mooi natuurgebied.

(tot nader order gesloten) Natuurkampeerterrein Oostermaat
Zeer geschikt voor groepen tot ca. 90 personen
Natuurkampeerterrein Oostermaet is gelegen op Landgoed ’t Oostermaet, bij de plaatsen Okkenbroek en Lettele. Het terrein is gelegen in een gemengd en oud bos. Er is een grote kampvuurplaats en eenvoudige sanitaire voorzieningen. Mevrouw Meijerink, Oerdijk 123a, regelt de reserveringen. Tel: 0570-551691. Reserveren is wel aan te raden omdat dit terrein door groepen regelmatig gebruikt wordt.

Zie voor beide terreinen ook: http://www.natuurkampeerterreinen.nl/terreinen/overijssel
Een groene kaart van de st. natuurkampeerterreinen is nodig.