Emma21jaar

Lieve Emma (en teamgenoten),

 

Wat goed, je hebt de eerste opdracht volbracht! Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Tsja alvast…maar nog (lang) niet helemaal. Je bent beland in DE EMMA ESCAPEROOM.  Onderstaand filmpje is het begin…..

 

Een paar spelregels:

  • elke kamer heeft een naam. Soms staat het erop. Soms weet je het al. Je begint op zolder. De aanwijzing voor de volgende ruimte wordt altijd gegeven. Volg dit op. Anders zal je net als RAPUNZEL voor altijd in het kasteel gevangen blijven, kan je geen verjaardag (en oud en nieuw vieren) en nog misschien bijna nog belangrijker……..dan is die hele heftige tijd die je nét achter de rug hebt…….helemaal voor niets geweest!!!! zie onderstaand filmpje….

 

  • Zet de kookwekker. Je hebt 45 minuten de tijd. Als het niet lukt binnen die tijd….

 

  • In de ruimte zelf zoek je naar aanwijzingen. Dat kan van alles zijn. Maar elke aanwijzing heeft met jou te maken.  Die aanwijzingen geven je de clue van de volgende stappen. Soms gaat dat met een nieuw filmpje, soms zijn het puzzels. Ook zal je een paar afbeeldingen van jezelf tegen komen. Tsja….21 jaar fotomateriaal. Daar moeten we wat mee natuurlijk.

 

  • Als je alle aanwijzingen goed en LUDIEK volbrengt, dan vind je de sleutel om uit het kasteel te kunnen ontsnappen, krijg je de laatste aanwijzing voor de plek waar je je verjaardag alvast een beetje gaat vieren en……..

 

  • Mocht je er echt niet uitkomen, dan kan je in geval van nood appen 06-30335588. Je krijgt dan een aanwijzing. Mits je je vraag natuurlijk wel goed stelt….

 

Succes lieve Emma en teamgenoten…..